Umgebung
Logo von Passon Metalen Recycling

Öffnungszeiten

Montag
08:00 - 12:00
Dienstag
07:00 - 12:45
Mittwoch
07:00 - 12:45
Donnerstag
07:00 - 12:45
Freitag
07:00 - 12:45
Samstag
09:00 - 12:45
Sonntag
00:00 - 23:59

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Passon Metalen Recycling" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Passon Metalen Recycling Dienstleister

Ertveldweg
5231 XB 's-Hertogenbosch

Beschreibung

Metalen Recycling Passon is een professionele metaalhandel en metaal recycling te Den Bosch waar u terechtkunt voor al uw metaalverwerkings- processen. Metaalhandel Metalen Recycling Passon is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het in- en verkopen van alle oude metalen; ferro of non-ferro. Vanzelfsprekend is de kwaliteit van de metalen hierbij een belangrijk uitgangspunt. Kennis van zaken is dan ook een absolute vereiste. Er bestaat een grote diversiteit wat betreft de kwaliteit van metaal. Daarnaast zijn er meer dan tien verschillende kwaliteiten koper en ongeveer twintig soorten oud aluminium. Dit geldt overigens ook voor veel andere non-ferrometalen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij met vakmanschap de bruikbaarheid, bewerkelijkheid en de waarde van het metaal inschatten. Metalen Recycling Passon is uw betrouwbare partner in het recyclen en verwerken van uw metalen. Wij kopen alle soorten metalen en metaaldragers in. Hebt u metaalafval, dan regelen wij een afvalcontainer. Deze wordt naar gelang de hoeveelheid, de grootte en het gewicht bij u geleverd. De inkoop van metalen gebeurt tegen dagprijzen. Hierbij kijken wij naar de materialen die worden aangeboden, vervuiling, kwaliteit en hoeveelheid. Dit doen wij direct bij u op locatie.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 27.09.2024 22:25:29

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache

Einkaufen in 's-Hertogenbosch