Umgebung
Logo von Podotherapie Taalman

Öffnungszeiten

Montag
08:00 - 17:00
Dienstag
08:00 - 17:00
Mittwoch
08:00 - 16:00
Donnerstag
08:00 - 17:00
Freitag
08:00 - 17:00

wo:na 16.00 productiewerk; do:na 17.00 productie werk
M-Tu 8am-5pm, W 8am-4pm, Th-F 8am-5pm, Sa-Su Closed (wo:na 16.00 produc

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Podotherapie Taalman" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Podotherapie Taalman Ärzte

Blauwehandstraat
4611 RK Bergen op Zoom

Beschreibung

Ik als podotherapeut behandel voetproblemen en klachten die voort komen uit het niet goed functioneren van de voeten. Hierbij denkend aan enkelklachten, knieklachten, rugklachten. daarnaast behandel ik ook huid- en nagelaandoeningen en geef preventieve adviezen.De behandelingsmogelijkheden zijn steunzolen, correctie zolen, ortheses, nagelbeugels of instrumentele behandeling. Preventieve voetonderzoeken bij diabetici. Specialiteit is behandeling van reumatische aandoenigen in de voeten en het opmeten van beenlengte verschillen en rugklachten gerelateerd aan voetafwijkingen. Door een intensieve samenwerking met schoenenspeciaalzaak Taalman en orthopedisch schoentechnieker Conincx kunnen wij een gepaste behandeling en adviezen geven. Door gebruik van zeer geavanceerde 3d scanning en cadcam freesapparatuur leveren wij een hoogstaand product van een degelijke kwaliteit. Ook maken wij gebruik van ganganalyse dmv computerdrukmeting. Als erkend paramedicus en ingeschreven in het kwaliteitsregister en bij de nvvp zijn er tal van mogelijkheden voor vergoeding van de kosten bij uw zorgerzekeraar. ons motto is uw welzijn is onze zorg. U kunt er dan ook altijd van uitgaan dat wij ons voor u 100% inzetten. Het goed luistenen en uw klachten serieus nemen staat dan ook hoog in het vaandel. Vanaf juli 2017 ben ik ook werkzaam in het reumazorg centrum in Roosendaal. De openingstijden van de praktijk zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 15.07.2024 02:00:20

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache