Umgebung
Logo von Ede Recycling

Öffnungszeiten

Montag
08:00 - 16:00
Dienstag
08:00 - 16:00
Mittwoch
08:00 - 16:00
Donnerstag
08:00 - 16:00
Freitag
08:00 - 16:00

M-F 8am-4pm, Sa-Su Closed

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Ede Recycling" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Ede Recycling Dienstleister

Celsiusstraat
6716 BZ Ede

Beschreibung

Openheid, integriteit en continuïteit zijn de pijlers van onze onderneming. Dit is vanzelfsprekend voor CVB Ecologistics, een bedrijf met familiewaarden. Onze hoofdactiviteit is recycling, een filosofie die we niet alleen tijdens werkuren naleven. Ons team is zich bewust van deze ethos en moedigt elkaar aan om deze te omarmen. De klant staat centraal: we behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden, met een persoonlijke en toegankelijke aanpak. De naam CVB is afgeleid van de oprichter, Cees van Berkel, die in 1994 een aandeel verwierf in Heijnen Papierhandel (tegenwoordig CVB Recycling) in Tilburg. In de volgende jaren werd de basis gelegd voor de huidige structuur van het bedrijf. Door overnames van Nederlandse en Belgische recyclingbedrijven, waaronder Ede Recycling, breidden we ons bereik uit. Onze primaire taak werd het regionaal verzamelen van oud papier en karton, met een wereldwijde afzet van pure grondstoffen. We bereiken grootse resultaten door aandachtig te luisteren naar onze leveranciers en klanten. CVB Ecologistics staat sterk in het transformeren van reststromen naar pure grondstoffen. We staan klaar om u van dienst te zijn!

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 30.06.2024 18:53:56

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache