Umgebung
Logo von Agrico

Öffnungszeiten

Montag
08:00 - 18:00
Dienstag
08:00 - 18:00
Mittwoch
08:00 - 18:00
Donnerstag
08:00 - 18:00
Freitag
08:00 - 18:00

M-F 8am-6pm, Sa-Su Closed

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Agrico" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Agrico Supermärkte

Duit
8305 BB Emmeloord

Beschreibung

Agrico is een toonaangevende coöperatie die zich inzet voor innovatie binnen de aardappelsector. We zijn wereldwijd actief en leveren aardappelrassen die perfect aansluiten bij de lokale markten en omstandigheden. Onze focus ligt op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van zowel gangbare als biologisch geteelde poot- en consumptieaardappelen.

Samenwerking staat centraal bij Agrico; we geloven dat dit essentieel is voor groei en kwaliteit. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van onze kwekers, telers, medewerkers en afnemers, slagen we erin om innovatieve aardappelrassen te ontwikkelen en aardappelwaardeketens wereldwijd te optimaliseren. Onze missie is om bij te dragen aan voedselzekerheid voor een groeiende wereldbevolking door het leveren van hoogwaardige aardappelen, ondersteund door onze expertise en samenwerking.

We zetten ons in voor het creëren en verduurzamen van aardappelwaardeketens over de hele wereld, met een focus op kwaliteitsverbetering door professionalisering, innovatie en een sterke betrokkenheid bij mens en milieu.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 05.07.2024 17:41:48

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache