Umgebung

Ballast & Bonekamp Atelier v Glastoepassing in Groningen

Logo von Ballast & Bonekamp Atelier v Glastoepassing

Öffnungszeiten

Montag
08:00 - 17:00
Dienstag
08:00 - 17:00
Mittwoch
08:00 - 17:00
Donnerstag
08:00 - 17:00
Freitag
08:00 - 17:00

ma:Openingstijden atelier; vr:op afspraak
M-F 8am-5pm, Sa-Su Closed (ma:Openingstijden atelier; vr:op afspraak)

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Ballast & Bonekamp Atelier v Glastoep..." wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Ballast & Bonekamp Atelier v Glastoepassing Möbelhäuser

Turfsingel
9712 KG Groningen

Beschreibung

Ballast & Bonekamp is sinds 1988 gevestigd in een prachtig jugendstilpand in het centrum van Groningen. De glazeniers van Ballast & Bonekamp ontwerpen en vervaardigen monumentale glastoepassingen met behulp van eeuwenoude technieken en nieuwe ontwikkelingen. Het ontwerpen, vervaardigen en restaureren van gebrandschilderd glas-in-lood behoort nog altijd tot de kerntaken van het atelier. Daarnaast wordt veel gebruik gemaakt van nieuwere technieken als stralen, lijmen, lamineren, smelten en buigen. Ballast & Bonekamp is gespecialiseerd in het werken met glas in de meest uiteenlopende toepassingen: van traditionele gebrandschilderde glas-in-lood ramen tot moderne kunstobjecten voor bedrijven en particulieren. Glas is een materiaal dat al eeuwenlang door de mens gebruikt wordt, in bouwwerken maar ook voor huishoudelijke voorwerpen. Het atelier is geopend van maandag tot en met donderdag van 8:00 - 17:00 uur, vrijdag op afspraak.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 22.07.2024 08:27:52

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache