Umgebung

de Jong en Vitaal - Centrum voor fysiotherapie in Hardinxveld-Giessendam

Logo von de Jong en Vitaal - Centrum voor fysiotherapie

Öffnungszeiten

Montag
07:30 - 21:00
Dienstag
07:30 - 21:00
Mittwoch
07:30 - 21:00
Donnerstag
07:30 - 21:00
Freitag
07:30 - 18:00

Afspraken maken kan (graag) tussen 08:30 en 12:30 uur
M-Th 7:30am-9pm, F 7:30am-6pm, Sa-Su Closed (Afspraken maken kan (graag

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "de Jong en Vitaal - Centrum voor fysi..." wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

de Jong en Vitaal - Centrum voor fysiotherapie Fitness- und Gesundheitsdienstleister

Peulenstraat
3371 AR Hardinxveld-Giessendam

Beschreibung

Bij De Jong en Vitaal staat de mens centraal. De Jong en Vitaal daagt uit waar het kan en matigt wanneer het moet waarbij alles draait om gezondheid van de cliënt en hoe De Jong en Vitaal deze op de beste manier kan verbeteren. De Jong en Vitaal is een innovatief centrum voor fysiotherapie met een hart. Een deskundige praktijk (centrum) met gevoel, die op een transparante manier aan aan de hand van de laatste ontwikkelingen een passende behandeling voor haar cliënten maakt. Onze praktijk beschikt over 6 ruime behandelkamers en een aparte trainingsruimte met uitgebreide trainingsapparatuur. Er zijn voldoende behandelmogelijkheden aanwezig om u van dienst te kunnen zijn. De behandelingen vinden plaats in een kamer waar aandacht is besteed aan goede geluidsisolatie; daarnaast hechten we veel waarde aan privacy. Uw gegevens worden goed bijgehouden en zorgvuldig bewaard. Persoonlijke mededelingen worden bij ons uiterst zorgvuldig behandeld.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 02.10.2024 06:41:04

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache

Einkaufen in Hardinxveld-Giessendam