Umgebung

Lamegro Bouw en Grondwerk in Hengelo

Logo von Lamegro Bouw en Grondwerk
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Lamegro Bouw en Grondwerk" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Lamegro Bouw en Grondwerk Bauunternehmen & Architekten

Wolfkaterweg
7554 PK Hengelo

Beschreibung

Al ruim 20 jaar hebben wij ervaring in het bouwen, verbouwen, grondwerk en de vele gerelateerde werkzaamheden binnen ons vak. Vanuit een zeer gemotiveerde inzet zien wij het uitvoeren van diverse projecten als onze passie. Wij schenken veel aandacht aan het gewenste resultaat, werken doelgericht en adequaat binnen een acceptabele en efficiente planning. Ons belang is de positieve mening van een tevreden klant. Door vanuit de beleving van u als klant te denken, zorgen we dat het bouw project overzichtelijk is en blijft. Wij geven graag een open en eerlijk advies en denken mee in de mogelijkheden vanuit uw zienswijze. Prijs en kwaliteitsverhoudingen zijn inzichtelijk waardoor u betrokken wordt in het gehele proces.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 29.09.2024 19:22:48

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache

Einkaufen in Hengelo