Umgebung

Schildersbedrijf W. Meekes in Lievelde

Logo von Schildersbedrijf W. Meekes
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Schildersbedrijf W. Meekes" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Schildersbedrijf W. Meekes Handwerker

Pastoor Mientjesstraat
7137 SB Lievelde

Beschreibung

Schildersbedrijf W. Meekes, gevestigd in Lichtenvoorde en Lievelde, is een dynamisch en aanpasbaar bedrijf dat trots is op zijn hooggekwalificeerde vakmensen. Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en gebruiken daarom uitsluitend topmaterialen. Voor zowel nieuwbouwprojecten als onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. We bedienen klanten in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onderhoud betekent meer dan alleen een likje verf of een streepje kit; het vereist een blik die verder gaat dan het oppervlak. In elke situatie voorzien we u van professioneel advies. Bij nieuwbouwschilderwerk is een goede start essentieel, en wij zorgen ervoor dat niet alleen het eindresultaat telt. Profiteer van onze 9% BTW-regeling! Maak gebruik van de verlaagde btw-regeling voor schilder- en stucwerk. U betaalt slechts 9% btw als uw woning ouder is dan twee jaar en bewoond wordt door particulieren. Deze tweejarentermijn start vanaf het moment dat de woning na oplevering bewoond is. Ook garages, schuren, serres, aanbouwen, uitbouwen en tuinhekken op hetzelfde perceel als uw woning vallen onder deze regeling. Dit houdt in dat wij u geen 21%, maar 9% in rekening brengen, wat neerkomt op een besparing van 12% op uw onderhoudskosten.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 29.05.2024 13:59:05

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache