Umgebung
Logo von Caibo Chapewerken

Öffnungszeiten

Montag
08:00 - 19:00
Dienstag
08:00 - 19:00
Mittwoch
08:00 - 19:00
Donnerstag
08:00 - 19:00
Freitag
08:00 - 19:00
Samstag
08:00 - 19:00

M-Sa 8am-7pm, Su Closed

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Caibo Chapewerken" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Caibo Chapewerken Handwerker

Aalstersesteenweg
9400 Ninove

Beschreibung

Chapewerken Caibo gelegen te Ninove, Vlaams Brabant is in 2000 opgericht door de heer Geeurickx Gerd en is uitgegroeid tot een succesvol chapebedrijf dat gespecialiseerd is in allerhande dekvloeren, vloerisolaties en hellingschapes. U kan bij ons terecht voor het leveren en leggen van traditionele chape, thermische isolatie en polyurethaanschuim en EPS. Akoestische isolatie en sneldrogende chape voor zowel particuliere woningen als grotere bouwprojecten behoren tot onze projecten.

Caibo chapewerken heeft heel wat troeven tov collega's want als familiebedrijf staat u steeds in direct contact met één van de twee zaakvoerders. Dit zowel voor de offerte als het plaatsen van de chape. Ook in de wereld van chapewerken zijn heel wat verschillen in afwerking en kwaliteit wat uiteraard verschillen in prijs met zich meebrengt. Als familiebedrijf dat voornamelijk in de streek werkt, mag elke klant het allerbeste verwachten van de zaakvoerder en het geschoolde personeel. Vakmanschap is nodig want een vloer terug moeten uitbreken is nog veel duurder!

Bel of mail daarom nu voor een vrijblijvende offerte van Caibo Chapewerken en maak kennis met onze referenties en vakmanschap.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 02.07.2024 12:20:41

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache