Umgebung
Logo von Ziekenhuis Laurentius
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Ziekenhuis Laurentius" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Ziekenhuis Laurentius Fitness- und Gesundheitsdienstleister

Monseigneur Driessenstraat
6043 CV Roermond

Beschreibung

Missie

Het Laurentius Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Limburg. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het goed organiseren van de zorg, zodat wij patiënten goede zorg bieden en zodat zij veilig, snel en efficiënt geholpen worden.
Goede zorg omvat meer dan alleen ziekenhuiszorg. We werken daarom vanzelfsprekend samen met andere partijen, zoals huisartsen of derdelijns instellingen. We vervullen daarbij een portaalfunctie en staan patiënten bij om de zorg te krijgen die zij nodig hebben, ook als zij die niet bij ons kunnen ontvangen.

Het ziekenhuis:
•levert kwalitatief hoogstaande, klantgerichte, toegankelijke en efficiënte zorg,
•voor het volledige pallet aan toegepaste medisch specialistische zorg,
•en de daartoe benodigde verpleging en verzorging,
•in samenwerking met meerdere zorgaanbieders.

Visie

Het Laurentius is een ziekenhuis met sterke wortels in de regio. Ons motto is: 'Liefdevolle zorg met passie'. Dit is waar wij voor staan en hoe wij met onze patiënten omgaan. We bieden zorg zoals je voor jezelf zou wensen als je patiënt bent, met aandacht, optimisme, deskundigheid en respect. Uiteraard blijft de individuele behoefte van de patiënt steeds de leidraad bij ons werk en staan we patiënten bij op een wijze die bij hen past. De vier waarden die we hanteren (aandacht, optimisme, respect en deskundigheid) zijn de basis van ons handelen en verwoorden kernachtig de inspiratie in ons werk.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 19.05.2024 20:43:50

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache