Umgebung
Logo von EEF Wonen en Slapen

Öffnungszeiten

Dienstag
09:30 - 17:30
Mittwoch
09:30 - 17:30
Donnerstag
09:30 - 17:30
Freitag
09:30 - 17:30
Samstag
10:00 - 17:00

Een afspraak, ook bij u thuis, is ook buiten openingstijden mogelijk.
M Closed, Tu-F 9:30am-5:30pm, Sa 10am-5pm, Su Closed (E

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "EEF Wonen en Slapen" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

EEF Wonen en Slapen Möbelhäuser

Patersstraat
5801 AT Venray

Beschreibung

Welkom bij EEF Wonen en Slapen, waar kwaliteit en keuze hand in hand gaan met persoonlijke aandacht en deskundig advies. Al sinds 1974 zijn wij uw vertrouwde adres voor een stijlvolle woninginrichting en optimaal slaapcomfort. Onze collectie omvat een breed scala aan topmerken zoals Sunway, Luxaflex, Auping, en Tempur, die garant staan voor duurzaamheid en design.

Bij EEF Wonen en Slapen begrijpen we dat het inrichten van uw huis een persoonlijke zaak is. Daarom bieden wij u niet alleen een kijkje in onze winkel, maar ook de mogelijkheid tot een persoonlijk interieuradvies bij u thuis. Onze ervaren medewerkers, ware vakmensen met een passie voor hun werk, staan klaar om u te begeleiden bij elke stap.

Ons doel is om samen met u een thuis te creëren waar u zich volledig op uw gemak voelt. Dit doen we door onze jarenlange ervaring en frisse blik te combineren met uw persoonlijke wensen. Of het nu gaat om het vinden van het perfecte slaapcomfort of het kiezen van de juiste gordijnen, bij EEF Wonen en Slapen is uw tevredenheid onze prioriteit.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 29.05.2024 01:54:16

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache