Umgebung
Logo von Hof ter Kouter

Öffnungszeiten

24u op 24u - 7d op 7d BESCHIKBAAR
24u op 24u - 7d op 7d BESCHIKBAAR

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Hof ter Kouter" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Hof ter Kouter Dienstleister

Kouterstraat
9240 Zele

Beschreibung

Hof ter Kouter is een woningcomplex van flats voor senioren die graag in een huiselijke sfeerverblijven en waar de zorg op alle gebied onze prioriteit is. We bevinden ons in het hart van Zele met alle noodzakelijke voorzieningen en toch met een oase van rust. Enkele van onze troeven zijn: dagelijks verse warme maaltijd, ook mogelijkheid voor ontbijt of avondmaal. Personenalarmsysteem, permanente aanwezigheid van de conciërge Franky die opleiding kok/ zorgkundige is samen met mij (Miriam) die de verpleegkundige taken en opvolging doet van onzebewoners. U HOEFT NOOIT MEER BANG TE ZIJN. Voor eenzaamheid, voor uw veiligheid, voor uw medische bijstand en om oud te worden.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 29.06.2024 11:08:23

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache