Umgebung

JFB Onderhoud & Renovatie in Zoetermeer

Logo von JFB Onderhoud & Renovatie

Öffnungszeiten

Montag
07:00 - 17:00
Dienstag
07:00 - 17:00
Mittwoch
07:00 - 17:00
Donnerstag
07:00 - 17:00
Freitag
07:00 - 17:00

Zaterdag en Zondag alleen noodgevallen
M-F 7am-5pm, Sa-Su Closed (Zaterdag en Zondag alleen noodgevallen)

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "JFB Onderhoud & Renovatie" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

JFB Onderhoud & Renovatie Handwerker

Erwtenakker
2723 VC Zoetermeer

Beschreibung

JFB Onderhoud & Renovatie is een allround renovatie- en onderhoudsbedrijf. Wij streven naar een excellente dienstverlening voor particulier en bedrijf. Wij onderscheiden ons door vakmanschap, betrouwbaarheid en een open manier van communiceren.

Door een persoonlijke, vriendelijke en duidelijke manier van communiceren proberen wij samen met u tot een optimale maatwerk oplossing te komen. Of het hierbij nu gaat om een verbouwing of het plaatsen van een dakraam, maakt daarbij geen verschil. Gecombineerd met een stuk “ouderwets” vakmanschap, creativiteit maar vooral liefde voor het vak, weten wij goed wat mogelijk is en welke materialen hierbij benodigd zijn. Bovendien willen wij een kwalitatief hoogstaand werk afleveren.

Bouwen is vertrouwen, daarvan zijn wij ons terdege bewust. Vandaar dat wij betrouwbaarheid en kwaliteit zeer hoog in het vaandel hebben.Wij zeggen wat wij doen, en doen wat wij zeggen!
Nieuwsgierig geworden naar ons JFB Onderhoud & Renovatie? Neemt u dan contact op voor een vrijblijvende offerte

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 29.06.2024 05:32:28

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache