Umgebung

Conny Schot Uitvaartverzorging in Bergen op Zoom

Logo von Conny Schot Uitvaartverzorging

Öffnungszeiten

Montag
00:00 - 23:45
Dienstag
00:00 - 23:45
Mittwoch
00:00 - 23:45
Donnerstag
00:00 - 23:45
Freitag
00:00 - 23:45
Samstag
00:00 - 23:45

ma t/m zo:Dag en nacht 24/7 bereikbaar

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Conny Schot Uitvaartverzorging" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Conny Schot Uitvaartverzorging Dienstleister

Ravelstraat 5
4614 XA Bergen op Zoom

Beschreibung

Wij zijn alle dagen van het jaar 24 uur beschikbaar voor het verzorgen van Uw begrafenis of crematie. Wij doen dit naar Uw persoonlijke wensen. Wij werken niet volgens een bepaald protocol maar verwezelijken wat U wilt. Omdat ieder mens uniek is vinden wij dat ook ieder afscheid uniek hoort te zijn ! U heeft hiervoor één aanspreekpunt. Omdat wij alles in eigen beheer doen is vrijwel niets onmogelijk. Wij hebben een eigen rouwcentrum aan de Raqvelstraat 5 met een huiselijke inrichting voor sfeervolle opbaring en rouwbezoek. ( foto's staan op onze website ). Uiteraard is thuis opbaren ook mogelijk. Ook het rouwdrukwerk maken wij zelf. Als U zelf een ontwerp voor de rouwkaart of bidprentje heeft, kunnen wij dat verwerken. Heeft U geen eigen ontwerp dan hebben wij voorbeelden of kunnen zelf desgewenst iets voor U ontwerpen. Het vervoer doen wij met onze eigen Mercedes rouwauto. Mocht U iets anders willen, bijvoorbeeld paard en rouwkoets, dan kunnen wij dat voot U regelen. Kortom wij kunnen alles voor U doen en regelen. Mocht U zelf iets (mee) willen doen , bijvoorbeld de laatse verzorging, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 27.06.2024 04:23:37

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache