Umgebung

GGD Noord- en Oost-Gelderland Doetinchem in Doetinchem

Logo von GGD Noord- en Oost-Gelderland Doetinchem

Öffnungszeiten

Montag
08:00 - 17:00
Dienstag
08:00 - 17:00
Mittwoch
08:00 - 17:00
Donnerstag
08:00 - 17:00
Freitag
08:00 - 17:00

M-F 8am-5pm, Sa-Su Closed

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "GGD Noord- en Oost-Gelderland Doetinchem" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

GGD Noord- en Oost-Gelderland Doetinchem Fitness- und Gesundheitsdienstleister

Kruisbergseweg
7009 BM Doetinchem

Beschreibung

De Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst (GGD) Noord- en Oost-Gelderland is de gezondheidsdienst van 22 gemeenten. GGD Noord- en Oost-Gelderland is er om de gezondheid van de inwoners van haar regio te beschermen en te bevorderen. Centraal bij de GGD staat preventie: het voorkomen van ziekten in de regio. GGD Noord- en Oost-Gelderland stelt zich tot doel het bevorderen en beschermen van de gezondheid van de bevolking van de regio, met speciale aandacht voor jeugd en risicogroepen. De GGD wil zich profileren als een herkenbare en laagdrempelige organisatie en als een leverancier van betrouwbare en vakkundige zorg aan haar klanten. De gemeenten Aalten, Apeldoorn, Berkelland, Bronckhorst, Brummen, Doetinchem, Elburg, Epe, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Heerde, Lochem, Montferland, Nunspeet, Oldebroek, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Putten, Voorst, Winterswijk en Zutphen hebben een gezamenlijke gezondheidsdienst: de GGD Noord- en Oost-Gelderland. Deze dienst zorgt voor de gezondheid van de inwoners van deze gemeenten.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 15.06.2024 10:46:17

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache