Umgebung
Logo von Janssen Aanneming VOF

Öffnungszeiten

Montag
07:00 - 17:00
Dienstag
07:00 - 17:00
Mittwoch
07:00 - 17:00
Donnerstag
07:00 - 17:00
Freitag
07:00 - 17:00
Samstag
08:00 - 17:00
Sonntag
00:00 - 23:59

M-F 7am-5pm, Sa 8am-5pm, Su 24hr

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Janssen Aanneming VOF" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Janssen Aanneming VOF Bauunternehmen & Architekten

Nievelsteenstraat
6471 CB Eygelshoven

Beschreibung

H. Janssen en Zonen B.V. is gespecialiseerd in grondverzet en –transport en sloopwerken. Wij werken zowel in opdracht als in eigen beheer en zijn in staat professionele services te leveren met integraal aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu. Wij werken hoofdzakelijk in de Euregio, voor overheden en woningbouwverenigingen, opdrachtgevers uit de grond-, weg- en waterbouwsector (GWW), gemeentes, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, instellingen, industrie en particulieren. Tot onze kernactiviteiten behoren: grondverzet en –transport (zand, grind, teelaarde) sloopwerkzaamheden bestratingen en rioleringen verhuur (afzetcontainers, graafmachines, vrachtauto’s) Deze activiteiten zijn ondergebracht in twee zusterondernemingen: Aannemersbedrijf Grondverzet en Transport H. Janssen en Zonen B.V. en Sloopwerken en Recycling H. Janssen en Zonen B.V. Onze referentieprojecten schetsen een goed beeld van de aard en de omvang van de projecten die wij kunnen realiseren. Begonnen als loonbedrijf, is H. Janssen en Zonen B.V. in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een middelgroot familiebedrijf met ca. 18 werknemers en een uitgebreid machine- en wagenpark. Wij zijn gevestigd op industrieterrein Julia in Eijgelshoven, waar we beschikken over een eigen werkplaats en een terrein van 12.500 m2, voor de op- en overslag en het bewerken en sorteren van grond- en bouwstoffen en bouw- en sloopafval. H. Janssen en Zonen B.V. beschikt over de certificeringen BRL SVMS-007 en VCA*.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 15.05.2024 23:20:48

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache