Umgebung

Schotanus Betonbouw BV in Hemelum

Logo von Schotanus Betonbouw BV
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Schotanus Betonbouw BV" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Schotanus Betonbouw BV Bauunternehmen & Architekten

Morrapaed
8584 VT Hemelum

Beschreibung

Welkom bij Schotanus Betonafwerking Schotanus Betonafwerking in Hemelum (Friesland) is een zelfstandig betonbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in beton in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om het storten en vlinderen (monolithisch afwerken) van een betonvloer, het injecteren en repareren van betonkelders en/of wanden of het plaatsen en storten van bekistingselementen, Schotanus is in betonwerken uw betrouwbare partner. Schotanus, professioneel en vakkundig in beton Met ons professionele materieel en vakkundige personeel maken wij van ieder betonwerk een succes. Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen, vanaf het kisten van de (kelder)vloer tot het vlinderen van de vloer, inclusief leveranties. Desgewenst nemen wij het volledige project aan of voeren wij de werkzaamheden uit op basis van uurtarief. Vanuit ons bedrijf in Friesland verzorgen wij projecten door heel Nederland en daarbuiten.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 29.08.2024 12:56:51

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache

Einkaufen in Hemelum