Umgebung
Logo von Pars coaching
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "Pars coaching" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

Pars coaching Kurse & Weiterbildung

Abbenesstraat
(32 3)
1059 TE Amsterdam

Beschreibung

Als je eerlijk bent, weet je misschien niet precies hoe je je jonge werknemers het beste kunt ondersteunen in hun welzijn. Geen zorgen, je bent hierin zeker niet de enige. Mentaal welzijn is een belangrijk onderwerp onder jonge mensen, maar helaas vaak een uitdaging. Veel werkgevers zijn niet proactief in het aanpakken van deze kwestie, en voor je het weet, krijg je te maken met ziekteverzuim, stress in het team en een hoge personeelsomloop. Dit kost niet alleen tijd en geld, maar het kan ook voorkomen worden. Bovendien wil jij natuurlijk dat je werknemers zich goed voelen, toch?

Met wandelcoaching bied ik een effectieve aanpak die beweging, natuur en 1-op-1 coaching combineert als de ultieme drie-eenheid. We weten allemaal dat wandelen en buiten zijn goed is voor mensen, maar toch doen we het te weinig. Door coaching in deze setting te geven, creëren we een situatie waarin werknemers zich sneller openstellen dan in een formele, zakelijke omgeving. Dit levert direct voordelen op!

Tijdens de wandelcoaching maak ik gebruik van methodieken zoals Voice Dialogue, de wondervraag, creatieve middelen (zoals foto’s en de natuur), en RET. Daarnaast ben ik gecertificeerd in de DISC- en drijfverenanalyse, waarmee ik een nog diepere laag aan de coaching toevoeg.

Ik help jouw werknemers bij:

Het verminderen van stress, zodat ze beter in staat zijn hun werk uit te voeren
Het vergroten van motivatie en drive om met energie aan de slag te gaan
Het ontwikkelen van soft skills, zoals discipline, om hun doelen te bereiken
Het verkrijgen van zelfinzicht, zodat ze hun sterke punten benutten en onzekerheid verminderen
Het herstellen van een gezonde werk-privébalans
Het verbeteren van communicatie, zodat ze hun grenzen beter kunnen aangeven, zowel met collega’s als met jou.
Wandelcoaching biedt een frisse, doeltreffende manier om jouw werknemers te ondersteunen in hun ontwikkeling en welzijn.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 15.10.2024 07:20:17

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache

Einkaufen in invalidcity