Umgebung
Logo von van Delden Bouw BV

Öffnungszeiten

Montag
07:00 - 18:00
Dienstag
07:00 - 18:00
Mittwoch
07:00 - 18:00
Donnerstag
07:00 - 18:00
Freitag
07:00 - 18:00

M-F 7am-6pm, Sa-Su Closed

Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "van Delden Bouw BV" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

van Delden Bouw BV Bauunternehmen & Architekten

Dorpsstraat
9605 PE Kiel-Windeweer

Beschreibung

Helderheid is een kernwoord in de bedrijfsvoering van Van Delden Bouw. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie of groot onderhoud, Van Delden Bouw neemt projecten aan en voert ze uit conform gemaakte afspraken. Zowel in de voorbereidings- als uitvoeringsfase en uiteraard in de tijdsplanning.

Wij zijn actief op het gebied van industriële-, utiliteits- en woningbouw. Uiteraard betreft het hier zowel nieuw- als verbouw. Een gespecialiseerde afdeling richt zich op preventief en groot onderhoud en in toenemende mate wordt het bedrijf restauratiewerkzaamheden toevertrouwd. Dit laatste is mogelijk omdat Van Delden Bouw naast een eigentijdse organisatie ook het ouderwetse vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan.

De werkplaats in Kielwindeweer is voorzien van een brede range aan houtbewerkingsmachines voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende houtconstructies. Door deze werkzaamheden in eigen huis uit te voeren is voortgang van projecten optimaal gegarandeerd.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 03.07.2024 22:48:24

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache