Umgebung
Logo von ID Industriële Druktechnieken BV
Daten zu diesem Eintrag ändern

Optionen zum Ändern deiner Daten

Die Seite "ID Industriële Druktechnieken BV" wird durch eine Agentur betreut. Bitte wende dich an Deinen Agenturpartner um die Inhalte zu aktualisieren.

Dieser Eintrag wird betreut von:

ID Industriële Druktechnieken BV Druckereien & Copyhops

Hoogeveenenweg 87
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel

Beschreibung

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u bedrukken…
Of u ons vraagt om een T-shirt te bedrukken een skipak, balpen, telefoon, golfbal of een bouwhelm, wij zorgen er voor dat het in orde komt.

Met onze ruim twintigjarige ervaring zijn wij in staat om voor iedere opdracht kwalitatief hoogwaardig drukwerk te leveren. Belangrijk onderdeel daarbij is dat wij op basis van het door u geleverd model in eigen huis de films, clichés en drukmatrijzen vervaardigen. Daarmee hebben we het totale drukproces in de hand en kunnen we op alle onderdelen zorgen voor topkwaliteit. Een haarscherpe bedrukking. De best denkbare hechting en dekking van de gebruikte drukinkt. En een strakke planning waardoor we snel en betrouwbaar zijn met leveren.
Al meer dan 20 jaar verzorgen wij voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers naar volle tevredenheid promotionele bedrukkingen.

0 Bewertungen

Direkt als Gast bewerten oder Einloggen
Deine Bewertung:
Wenn du einen Kommentar als Gast schreibst, wird dir eine E-Mail geschickt, in der du den Kommentar freischalten kannst.
Erst nach dem freischalten wird der Kommentar auf unserer Seite sichtbar.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle Markennamen und Warenzeichen sind Eigentum der jeweiligen Inhaber. Alle Angaben ohne Gewähr. Stand 17.07.2024 08:16:09

NACH OBEN

Wähle Dein Land und Deine Sprache